2019 YAZ DÖNEMİ STAJ YAPAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE (Güncellenmiştir)

2019 Yaz dönemi staja giden öğrencilerin, staj sunumları yapılmayacak olup öğrenciler sadece sunum hazırlayacaktır. Staj sunumu hazırlayacak tüm öğrenciler (İşyeri Eğitimine giden öğrenciler dahil) hazırladıkları sunumlarını aşağıdaki linkte isminin olduğu tablodaki ilgili Araştırma Görevlisine 20 Kasım 2019 saat 17:00’a kadar aşağıda belirtilen mail adreslerine mail atmaları gerekmektedir. Son gönderim tarihinden sonra gönderilen sunumlar dikkate alınmayacaktır ve öğrenciler staj dersinden BAŞARISIZ sayılacaktır.

Öğrencinin staj notu; İşyeri notu, staj defter notu ve sunumu dikkate alınarak belirlenecektir.  Sunum hazırlarken aşağıdaki kurallara dikkat edilmesi gerekmektedir.

• Sunumlar Powerpointte hazırlanacaktır.
  • Sunumlar en az 20 en fazla 30 slayt olmalıdır.
  • Sunumun ilk sayfalarında staj yapılan İşyeri ile ilgili detaylı bilgi verilmelidir.
  • Sunumlar yazım kurallarına uyularak düzgün bir şekilde oluşturulmalıdır.
  • Öğrencinin sunum dosyasının ismi, okul numarası olmalıdır.

NOT: mail atarken konu kısmına numara ve isim yazarak yollayınız.

Sunum Yapacak Öğrenci Listesi için tıklayınız.

Arş. Gör. Orhan ATİLA  odev.firat@gmail.com

Arş. Gör Ahmet TOP odev2.firat@gmail.com