İşyeri Eğitimi Dersini Alan Öğrencilerimizin Dikkatine

2020-2021 Bahar döneminde İşyeri Eğitimi dersini alan ve İşyeri Eğitimini Özel Sektör Kurumlarında yapan öğrencilerimizin devam durumlarının kontrolü, bu ders döneminde aylık olarak takip edilecektir.

Bu nedenle, İşyeri Eğitimini Özel Sektör Kurumlarında yapan öğrencilerimizin her ay, aşağıdaki linkte verilen formu firma yetkililerinin doldurarak, tarafımıza ulaştırılmasının takibini yapmaları gerekmektedir.

Aylık olarak, formların tarafımıza zamanında ulaştırılması, öğrencilere yapılan ödemelerin tam ve zamanında gerçekleştirilebilmesi açısından önemlidir.

Form gönderilmeyen öğrencilerin ödemeleri yapılamayacaktır.

Bu ay devam çizelgesinin, ilgili firmalara ivedilikle ulaştırılıp firma yetkilileri tarafından doldurulup onaylandıktan sonra taratılarak ve 12 Mart 2021 tarihine kadar ilgili ders hocasına ulaştırılması gerekmektedir.

Orijinal çizelgelerin ise, dönem sonunda İşyeri Eğitimi Dosyası ile birlikte bölüme ulaştırılması gerekmektedir.

Önemle Duyurulur.

İşyeri Eğitimi Devam Çizelgesi