2020-2021 Bahar Döneminde Mesleki Uygulama-I, Mesleki Uygulama-II Derslerini Alan Öğrencilerin Dikkatine

2020-2021 Bahar döneminde staj derslerini aldığı halde daha önceden stajlarını yapmayan öğrenciler,  Mesleki Uygulama-I ve Mesleki Uygulama-II stajlarını uzaktan ödev/proje yoluyla veya Kurumda staj yapabilirler. Öğrencilerin dönem içinde staj yapabilme kriterleri aşağıda verilmiştir.

1)      Ders kaydında staj yapacağı dersin (Mesleki Uygulama-I, Mesleki Uygulama-II) seçilmiş olması gerekir.

2)      Hem Mesleki Uygulama-I hem de Mesleki Uygulama-II stajlarını da dönem içinde yapacaksa;

-Stajlardan her ikisini Kurumda yapabilir.

-Her iki stajı da ödevle yapamaz. Stajlardan birini ödevle yapacaksa diğer stajını Kurumda yapmak zorundadır.

3)    Öğrenci İşyeri Eğitimi dersini de bu dönem alıyorsa;

-İşyeri Eğitimini uzaktan ödev/projeyle yapıyorsa bir yaz stajını kurumda yapması gerekir.

-İşyeri Eğitimini Kurumda yapıyorsa bir yaz stajını uzaktan ödev/projeyle yapması gerekir.

-Öğrenci hem İşyeri Eğitimini alıyor hem de iki yaz stajını da yapmamışsa dönem içinde sadece   bir yaz stajını yapabilir.

Yukarıdaki şartları sağlayan öğrenciler aşağıda verilen linkteki dilekçeyi doldurarak 1 Mart Pazartesi gününe kadar danışmanlarına mail atmaları gerekmektedir. Danışman, yukarıdaki kriterlere göre öğrenci durumunu inceleyecektir ve onay verdiği takdirde öğrenci stajını yapabilecektir.

Kurumda staj yapacak öğrencilerin ilgili evraklarının bölüm sekreterliklerine staj başlamadan bir hafta öncesinde gönderilmesi gerekmektedir. Staj yapılabilecek tarihler aşağıdaki gibidir:

1. Seçenek; 1 Mart 2020 - 26 Mart 2020

2. Seçenek; 29 Mart 2020 - 26 Nisan 2020

3. Seçenek; 1 Mart 2020 - 26 Nisan 2020 (iki staj birden yapacaklar için)

Dilekçe için tıklayınız.