2019-2020 YAZ DÖNEMİ STAJ YAPAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

2019-2020 Yaz Dönemi Staj yapan öğrencilerin Staj Sicil fişlerini kapalı zarf içinde Bölüm Sekreterliğine kargo yoluyla göndermeleri gerekmektedir. Elazığda bulunan öğrenciler ise  Bölüm Sekreterliğine kendileri teslim edebilir.

Sicil fişlerinin son teslim tarihi 30 Ekim 2020'dir.

NOT: Sadece staj sicil fişleri gönderilecektir. Staj defterleri, daha sonraki tarihlerde yayınlanacak duyuruyla taratılarak mail yoluyla gönderilecektir. Staj defteri elden teslim alınmayacaktır.

Öğrenciler aşağıdaki kurallara göre staj defterini hazırlamak zorundadır.

Staj sicil fişinde mutlaka Elektrik-Elektronik Mühendisinin ve  kurumun kaşesi olması gerekmektedir. (Mühendis kaşesi yoksa ilgili mühendisin EMO sicil numarası mutlaka yazılmalıdır.)

Staj defteri sayfalarında mühendis kaşesi ve imzası olması gerekmektedir.

Öğrenci tarafından hazırlanmış imzalı ve onaylı günlük raporlardan oluşan staj defterinin sayfa sayısı, en az staj yapılan gün sayısı kadar olmalıdır.

Staj defterlerinin ilgili yerleri eksiksiz doldurulmalıdır.

Staj defteri,  bilgisayar ortamında yazılmalıdır.